چگونه انگیزه لاغر شدن را در خود تقویت کنیم

چگونه انگیزه لاغر شدن را در خود تقویت کنیم

یکی از سخت ترین کار کا حفظ انگیزه می باشد ولی به هر جال ما باید امیدوار و خوشبین باشیم و همیشه باچاقی و اضافه وزن خودمان مبارزه کنیم تا به وزن ایده آل و دلخواه خود برسیم

همیشه آغاز یک رژیم غذایی کار آسانی می باشد اما نباید هنگامی که به وزن دلخواه و ایده آل خود رسیدید رژیم را کنار بگذارید زیرا دوباره وزن شما بسیار زیاد می شود و حتی ممکن است از قبل نیز چاق تر شوید.
شروع یک رژیم غذایی همیشه آسان است، اما حقیقتا محترم شمردن و ادامه‌ی آن بعد از اینکه وزنتان ثابت شد، بسیار دشوار است. به نقل از تناسب اندام خیلی اوقات، می‌خواهیم تسلیم شویم و رژیم را کنار بگذاریم و با خودمان فکر می‌کنیم: «چرا باید وقتمان را تلف کنیم و همچنان صبر کنیم؟ اگر دیگر وزن کم نمیکنیم چه؟ درحالی که وزنمان تغییری نمی‌کند، چرا باید با تمام هوس‌هایمان بجنگیم و غذا‌های سالم بخوریم؟»

 راهکارهای تقویت انگیزه لاغری

حفظ انگیزه یکی از سخت‌ترین کار‌های دنیا است. اما ما باید بیاموزیم که خوش بین باشیم و به دنبال دلایلی برای ادامه‌ی مبارزه با وزن اضافه‌مان باشیم. با این‌کار، ادامه راه برایتان بسیار هموار خواهد شد. در اینجا قصد داریم به چند مورد اشاره کنیم؛ و مطمئنیم به شما در حفظ انگیزه‌تان کمک خواهد کرد.

فیلم خودتان را ببینید

جدیدترین مطالعات نشان می‌دهند که مردم مخصوصا خانم‌ها، خودشان را لاغر تر از آنچه واقعا هستند می‌بینند. به همین دلیل نمی‌دانند که چرا باید وزن کم کنند. دیدن فیلمتان، به شما تصویر واضحی از اینکه واقعا چه شکلی هستید خواهد داد. این کار را بصورت مداوم برای انگیزه دادن به خودتان انجام دهید. فیلم‌هایی از زمان لاغری‌تان را با فیلم‌های حال حاضرتان ببینید و با هم مقایسه کنید. این‌کار به شما انگیزه خواهد داد.

احتمالاً با خودتان فکر می‌کنید که دوربین‌های فیلم‌برداری همیشه انسان را چاق‌ تر از آن چیزی که هست نشان می‌دهد. البته با توجه به نوع دوربین و کیفیت آن، این حرف می‌تواند صحیح باشد، ولی تصور شما نسبت به خودتان هم مهم است. کسانی که مدام چاقی خودشان را انکار می‌کنند، همیشه بهانه‌هایی را پیدا خواهند کرد تا ثابت کنند چاق نیستند. ولی هیچ‌وقت قبول نمی‌کنند مقداری اضافه وزن دارند.

عکستان را همراه داشته باشید

این ترفند می‌تواند زمانی که همراه دوستانتان هستید، خیلی به کارتان بیاید. هروقت با دوستانتان بیرون می‌روید، عکسی از زمان لاغری و تناسب اندامتان به همراه داشته باشید، و هروقت احساس کردید دیگر نمی‌توانید جلوی خودتان را بگیرید و می‌خواهید رژیمتان را بکشنید، و از خودتان با فست فود و دسر و نوشیدنی پذیرایی کنید، به تصویرتان نگاه کنید و خودتان را متقاعد کنید که نه تنها برای اندامتان، بلکه برای سلامتیتان هم بهتر است که از این خوراکی‌ها صرف نظر کنید و غذای سالمتان را بخورید.

برای خودتان لباس بخرید

این کاری می‌تواند خیلی به شما انگیزه بدهد. همه دختر‌ها عاشق شلوار جین هستند، مخصوصاً جین‌های چسبان. اما همان طور که همه‌ی شما می‌دانید، این جین‌ها فقط در پای افراد لاغر هستند زیبا است. امتحان کردن لباس‌های زیبایی که فیت تنتان نیست، یا به تنتان جلوه نمی‌کند، خیلی ناراحت‌کننده است. اگرچه خیلی اوقات ممکن است عصبانی شوید، اما این کار باعث می‌شود که قویتر و با انگیزه‌تر به فکر کاهش وزن باشید. بدون شک، ذهن نقش بسیار مهمی در فرآیند کاهش وزن دارد.

لباس‌هایی بخرید که یک سایز برایتان کوچک است

بسیاری از افراد بر این باورند که این کار، کار بیهوده و مسخره ای می باشد و فقط دور ریختن پول می باشد، اما جالب است بدانید انجام این کار در بسیاری از موارد جواب داده است. خردین لباسی که دوست دارید و آن برای شما کوچک است راهی جز کاهش وزن را برای شما باقی نمی گذارد.

اغلب مردم اراده را نیروی اسرارآمیزی می‌دانند که افراد «تنبل» به اندازه‌ی کافی از آن بهره‌مند نشده‌اند. در واقع اراده، بیشتر شبیه به عضله است، اگر اراده‌‌تان تقویت نشود، نمی‌تواند کارهای بزرگی برای‌تان انجام دهد. مطالعات نشان داده‌اند توانایی مغز برای تصمیم‌گیری محدود است و تصمیمات جزئی‌ای که در طول روز می‌گیریم، اراده‌ی ما را ضعیف می‌کند. با تضعیف اراده، شاید گرایش‌ شما به پُرخوری‌های عصبی بیشتر شود یا چُرت زدن را به باشگاه رفتن ترجیح بدهید. بهترین راه برای تغییر عادات، خواه این تغییر زودتر بیدارشدن از خواب باشد خواه ترجیح دادن خوردن یک موز به‌جای یک تکه کیک، این است که اراده‌تان را مدام تقویت کنید. برای شروع، چهار شیوه به شما توصیه می‌کنیم که برای تقویت اراده برای لاغری لازم است.

 عادات مثبت ایجاد کنید

how-to-motivate-ourselves-to-become-sluggish

اولین راه برای تقویت اراده برای لاغری این است که به عادات مثبت خو بگیرید. ۹۹ درصد مواقع، روزمرگی بر اراده پیروز می‌شود. عادت و روزمرگی چگونه به وجود می‌آید؟ اگر چهار هفته، به‌طور مرتب پیگیر یک رفتار باشید، آن رفتار بخشی از زندگی روزمره‌تان می‌شود. در نهایت به این رفتارها و عادت‌ها چنان وابسته شده و از آنها لذت می‌برید که اگر برخلافشان عمل کنید، مثلا ورزش نکنید یا غذای سالم نخورید، احساسی عجیب و غیرطبیعی خواهید داشت.

 همه چیز را یادداشت کنید

how-to-motivate-ourselves-to-become-sluggish

خودآگاهی کلید تغییر یک عادت است و گاهی مجبوریم برای رسیدن به خودآگاهی از بیرون به خودمان بنگریم. وقتی شما رفتارها و انتخاب‌هایتان را در مورد خورد و خوراک و نحوه‌ی ورزش کردن‌ می‌نویسید، می‌توانید رفتارهایتان را بی‌طرفانه ارزیابی و قضاوت کرده و تغییرات لازم را در آینده ایجاد کنید. کمپانی Kaiser Permanente مطالعه‌ای انجام داده که نشان می‌دهد افرادی که تمام خوراکی‌های مصرفی خود را یادداشت می‌کردند، دو برابر سایرین وزن کم می‌کنند. دکتر کلی مک‌گونیگال (KellyMcGonigal) از دانشگاه استنفورد و وبلاگ‌نویس در «روانشناسی امروز» (Psychology Today) می‌گوید، عواملی چون الکل و کمبود خواب هم می‌توانند با افزایش تکانش‌گری (رفتارهای تکانشی)، خودآگاهی‌ شما را کاهش دهد؛ بنابراین حتما این عوامل را نیز یادداشت کرده و محدودشان کنید.

 اهداف واقع‌گرایانه برای خود تعیین کنید

how-to-motivate-ourselves-to-become-sluggish

اگر هدفی که برای خود در نظر می‌گیرید، غیرواقعی و بسیار ایده‌آل‌گرایانه باشد حتما با شکست مواجه خواهید شد. آرزوها و توقعات‌ شما نباید دور از ذهن باشند. مثلا می‌توانید با خود قرار بگذارید تا گردهمایی دانشگاه‌تان ۹ کیلوگرم کم کنید، اما اگر تا این مراسم فقط یک ماه فرصت دارید، قطعا در چنین هدفی شکست خواهید خورد. بهتر است به طور متناوب، هم اهداف بلندمدت و هم اهداف کوتاه‌مدت برای خود تعیین کنید. به گفته‌ی دکتر کوین هال (Kevin Hall) از مؤسسه‌ی ملی دیابت و بیماری‌های کلیوی و گوارشی آمریکا و سرپرست مطالعه‌ای در مورد اهداف غیرواقع‌گرایانه و کاهش وزن، ایجاد تدریجی یک عادت، بسیار مؤثرتر از یک تغییر ناگهانی است.

 آرام و دور از استرس باشید

how-to-motivate-ourselves-to-become-sluggish

گرفتن هر تصمیمی در طول روز، توان مغزتان را کاهش می‌دهد، پس آیا واقعا ارزش دارد برای هر چیز کوچکی به خودتان استرس وارد کنید؟ استرس، اراده‌تان را تضعیف می‌کند و باعث می‌شود تصمیمات نادرست و ضعیفی بگیرید. اگر تصمیم‌گیری بخشی از کارهای روزانه‌ی شماست، سعی کنید اساس برنامه‌ریزی‌هایتان روی انتخاب‌های سالم باشد تا در تصمیم‌گیری‌های جزئی و کوچک دچار استرس نشوید. برنامه‌ی غذایی‌تان را از قبل مشخص کنید و برای انجام تمرین‌های ورزشی‌ هم با یک دوست یا همراه برنامه‌‌ریزی کنید. اگر از قبل تصمیم‌های‌ روزمره‌تان را گرفته باشید، دیگر برای انتخاب انجام کارها یا عدم انجام آنها نیروی معزتان تحلیل نمی‌رود.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here