از عوارض سزارین برای نوزاد بیشتر بدانید

 محققان دریافتند نوزادانی که به شیوه سزارین در هفته های پایانی زودتر متولد می شوند در دوران نوجوانی و جوانی در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار می گیرند
نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند تا چهار برابر بیشتر از سایر نوزادان در معرض خطر نارس بودن ریه هستند و به همین علت بیشتر امکان دارد در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بستری شوند. مادری که قبل از شروع دردهایش، به اتاق عمل می رود و نوزادش را با سزارین به دنیا می آورد، به دلیل کاهش ترشح هورمون کورنیزول در مادر که ترشح این هورمون وابسته به شروع دردهای زایمانی است، فرصتی برای بلوغ ریه‌های نوزاد باقی نمی‌گذارد.
کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند نوزادانی که با استفاده از روش جراحی سزارین بین هفته‌های ۳۷ الی ۳۸ بارداری مادران خود به دنیا آمده اند درسال‌های آینده با مشکلات قلبی عروقی و تنفسی مواجه شده اند.براساس این تحقیق هر یک هفته ماندن بیشتر نوزاد در رحم مادر تا زمان پاره شدن کیسه آب و شروع فرآینده تولد طبیعی می‌تواند خطر ابتلای نوزاد به بیماری‌های قلبی عروقی و تنفسی را تا ۱۴ درصد کاهش دهد.
کارشناسان به مادران و نیز پزشک جراح زنان و زایمان توصیه می‌کنند در صورت نبودن مورد اورژانسی برای زود به دنیا آوردن نوزاد تا زمان شروع فرآیند تولد طبیعی اقدام به خارج کردن نوزاد با روش جراحی سزارین نکنند.پژوهشگران دانشگاه کوئینزلند کشور استرالیا با مطالعه برروی وضعیت سلامت قلب و عروق و نیز توسعه ریه حدود ۸۰۰ کودک اهل کشور ایرلند شمالی در رده سنی ۱۴ ساله که با استفاده از روش سزارین در هفته‌های ۳۷ الی ۳۸ بارداری به دنیا آمده اند دریافتند بیماری‌های قلبی، بروز مرگ زودرس و ضخیم شدن دیواره قلب تا ۵۷ درصد درآن‌ها بیشتر ازسایر کودکان بوده است.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، زمان زایمان طبیعی در مادران متفاوت بوده و به عامل‌های مختلفی از جمله نژاد، سن مادر، نوع تغذیه، داشتن بیماری‌های زمینه‌ای و ژنتیک وابسته بوده است و بین هفته‌های ۳۷ الی ۴۰ بارداری رخ می‌دهد هرچند که دربرخی زنان تا هفته‌های ۴۱ و ۴۲ بارداری نیز به طول می‌انجامد.
کارشناسان اذعان دارند بازه زمانی که نوزاد در رحم مادر می‌گذراند برای رشد و تکامل او ضروری است و حتی در هفته‌های آخر بارداری نیز این توسعه ادامه دارد و زود به دنیا آوردن نوزاد می‌تواند او را در معرض خطرابتلا به بیماری قرار دهد.
پژوهش‌های همسو دراین زمینه نیز نشان داده است قلب افراد بزرگسالی که با زایمان زودرس به دنیا آمده اند با قلب افراد دیگر اندکی متفاوت است و کمتر خون مصرف می‌کند و به همین دلیل ضربان قلب این افراد برای پمپاژخون در اعضای بدن بالاتر است.
کارشناسان به مادران توصیه می‌کنند درصورت سلامت ونداشتن مورد بیماری درخود و جنین، فرزندشان را به صورت طبیعی به دنیا آورند تا از سلامت مطلوب تری نسبت به دنیا آمدن با روش سزارین برخوردار شود

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید