همجنس گرایی زنان

نی نی تایم:در مورد علت همجنس گرایی زنان و مردان هنوز توضیحی ارایه نشده است که مورد توافق همه پزشکان و روانشناسان قرار گرفته باشد. برخی از متخصصان این گرایش جنسی را به عوامل زیستی و برخی دیگر آن را به عوامل روانی و اجتماعی، روابط فرزند و والدین و عدم کنترل بر غریزه جنسی می‌دانند. آنچه که مسلم است این رفتار در اکثر جوامع نابهنجار تلقی می‌شود.

علت همجنس گرایی زنان چیست؟

همجنس گرایی چیست؟ علت همجنس گرایی زنان چیست
اگر تمایل فطری، عاطفی و جنسی به جنس مخالف را حالت ایده‌آل و معمول فرض کنیم و بپذیریم که کشش و جاذبه به جنس مخالف درست همانند داشتن دو دست و دو پا و یک بینی نشانه سلامت جنسی و ژنتیکی انسان محسوب می‌شود؛ می‌توانیم همجنس گرایی را یک حالت فطری و ژنتیکی خاص بنامیم.

علت همجنس گرایی زنان چیست

در طی سالیان دراز روان‌شناسی رایج و استاندارد زمانه، همجنس‌گرایی را در قالب الگوهای آسیب‌شناسانه و به صورت یک بیماری روانی معرفی می‌کرد.

مطالعات علمی در مبحث همجنس‌گرایی به مرور زمان نشان داد که مستندات تجربی از دسته‌بندی همجنسگرایی به عنوان یک اختلال پشتیبانی نکرده و محسوب نمودن آن به عنوان یک بیماری پایه‌ علمی ندارد. اما این برداشت ارتباط تنگاتنگی با جامعه و فرهنگ مورد نظر دارد.

لزبین برگرفته از نام جزیره «لزبوس» (به یونانی: Λέσβος) است در دریای اژه که محل زندگی «سافو» شاعر یونانی قرن ششم پیش از میلاد بوده‌است.

او غزلیاتی در وصف عشق به زنان و مردان دارد و این امر زمینه‌ای بوده که وقتی در قرن نوزدهم عنوانی خاص برای همجنس‌گرایی زنان ظاهر شد «سافو» و زادگاهش خاستگاهی برای انتخاب نام «لزبین» قرار گرفت.

در واقع در تمدن‌های باستانی نمی‌توان مرزگذاری‌های هویتی همجنس‌گرا/دگرجنس‌گرا را به صورتی که امروزه عادت کرده‌ایم تطبیق داد. مشابه عشقی که سافو به دختران بیان می‌کرده‌است را در سراسر دنیای باستان می‌توان میان زنان یافت.

اما قالب‌های امروزی ما نمی‌تواند به درستی این روابط را توصیف کند. چنین تساهلی در بین‌النهرین و مصر باستان نیز وجود داشته‌است.

همجنس‌گرایی زنان به عنوان لزبینیسم نخستین بار در زبان سکسولوژیست‌های قرن نوزدهم و بیستم ظاهر شد.

در مورد علت همجنس گرایی زنان و مردان هنوز توضیحی ارایه نشده است که مورد توافق همه پزشکان و روانشناسان قرار گرفته باشد.

برخی از متخصصان این گرایش جنسی را به عوامل زیستی و برخی دیگر آن را به عوامل روانی و اجتماعی، روابط فرزند و والدین و عدم کنترل بر غریزه جنسی می‌دانند. آنچه که مسلم است این رفتار در اکثر جوامع نابهنجار تلقی می‌شود.

در قوانین ایران، همجنس‌گرایی زنانه زیر عنوان «مساحقه» عملی مجرمانه محسوب می‌شود

هجنس گرایی در زنان علت همجنس گرایی زنان چیست

لزبین (Lesbian) یا لز یا همجنس‌گرایی زنانه نوعی گرایش جنسی مختص زنان است که عشق، احساسات و تمایلات جنسی زن به دیگر زنان معطوف است.

زنان یا دختران با این گرایش را در اصطلاح لزبین می‌نامند.

نتایج پژوهشی تازه می‌گوید اگرچه زنان همجنسگرا از نظر جنسی منحصرا به زنان گرایش دارند، احتمال زیادی وجود دارد که زنانی که همجنسگرا نیستند، به هر دو جنس زن و مرد گرایش داشته باشند.

دکتر جیرولف ریگر، از دانشگاه اسکس در بریتانیا، می‌گوید: “اگرچه اکثر زنان خود را دگرجنسگرا می‌دانند، تحقیق ما نشان می‌دهد که از حیث اینکه چه چیزی برایشان تحریک‌کننده است، آنها یا به همجنس گرایش دارند یا هر دو جنس، و هیچ وقت کاملا دگرجنسگرا نیستند.”

دکتر ریگر می‌گوید زنانی که خود را کاملا همجنسگرا می‌دانند به طور چشمگیری بیشتر با دیدن تصاویر زنان تحریک می‌شوند، برای مردان نیز عموما همان جنسی تحریک کننده است که می‌گویند به آن گرایش دارند اما زنانی که خود را دگرجنسگرا می‌دانند با دیدن تصاویر زنان برهنه هم تحریک می‌شوند.

از نظر او این لزوما به این معنی نیست که این زنان تمایلات خود را سرکوب می‌کنند بلکه ممکن است نشان دهنده این باشد که هویت و رفتار جنسی زنان پیچیده‌تر از مردان است.

علت همجنس گرایی زنان،‌ علت همجنسگرایی،‌ علت همجنس‌گرایی

تفاوت همجنس گرایی و همجنس بازی

در این زمینه با دو لغت و دو تعریف کاملا مجزا روبرو هستیم که گاهی به غلط مترادف هم تلقی می‌شوند. همجنس گرایی با داشتن بار معنایی گرایش، به یک گرایش و کشش فطری اشاره دارد که می‌بایست لزوما در نهاد فرد قرار داشته باشد.

اما همجنس بازی با همراه داشتن بار معنایی لغت بازی، به یک تفنن جنسی و یک متد ارضا نیازهای عاطفی و جنسی اشاره می‌کند.

علت همجنس گرایی زنان و مردان

نظریات مختلفی برای توضیح همجنس‌گرایی افراد ایجاد شده‌اند، اما تاکنون هیچ اجماع کاملی بر سر علل ایجاد همجنس‌گرایی به وجود نیامده است.

تحقیقات کنونی نشان می‌دهند که برهم‌کنش عواملی مانند ژنتیک، هورمون‌های زمان جنینی، و اثرات زیستی و محیطی بر شکل‌گیری گرایش جنسی افراد تاثیر دارند.

دانشمندان معتقدند که همجنس‌گرایی اختیاری نیست و بعضی نیز معتقدند که در زمان جنینی و قبل از تولد شخص ایجاد می‌شود. بیشتر مطالعات بر روی همجنس‌گرایی مردان انجام شده است و در مورد علت همجنس گرایی زنان تحقیقات کمتری وجود دارد.

علت همجنس گرایی زنان و مردان مورد توافق نیست. برخی از متخصصان این گرایش جنسی را به عوامل زیستی و برخی به عوامل روانی و اجتماعی ربط می‌دهند.

عوامل زیست‌شناسی

مطالعات چندین عامل زیستی را به عنوان عوامل موثر بر همجنس‌گرایی معرفی کرده‌اند و از آنها می‌توان به عوامل ژنتیکی و هورمونی اشاره کرد. تحقیقات نشان داده که ژنتیک در حدی متوسط بر گرایش جنسی افراد موثر است.

هر چند تاکنون هیچ ژن جداگانه‌ای به عنوان علت همجنس گرایی زنان و مردان شناسایی نشده است.

هورمون‌های دوره‌ جنینی نیز از دیگر عوامل موثر بر همجنس‌گرایی گزارش شده‌اند. این هورمون‌ها عامل ایجاد تمایز جنسی در جنین در حال رشد هستند.

البته غلظت هورمون‌های جنسی پس از تولد نوزاد در اشخاص همجنس‌گرا و دگرجنس‌گرا یکسان است و این تفاوت مربوط به قبل از تولد می‌شود.

از دیگر عوامل زیستی موثر بر همجنس‌گرایی ترتیب تولد برادران است، به این معنا که در مادرانی که پسران فراوانی به دنیا آورده‌اند، احتمال همجنس‌گرا شدن پسر بعدی هر بار بیشتر می‌شود.

این ارتباط احتمالا نشان از تاثیر سیستم ایمنی بدن مادر بر مغز جنین پسر دارد که باعث می‌شود ساختارهای جنسی مغز جنین تحت‌تاثیر قرار گرفته و پسر مزبور بیش از جنس مخالف به مردان تمایل جنسی داشته باشد.

عوامل محیطی

در گذشته علت همجنس گرایی زنان و مردان را به عواملی محیطی مانند محیط خانوادگی نامناسب، تربیت نادرست، تجربیات و ضربه‌های روحی، یا سواستفاده‌ جنسی در زمان کودکی می‌دانستند.

با این حال مطالعات فراوان طی چندین دهه‌ اخیر نشان داده‌اند که این تصورات هیچ گونه پشتوانه‌ علمی نداشته و برپایه‌ اطلاعات غلط و تبعیض‌آمیز شکل گرفته بودند.

تحقیقات در مورد تجارب کودکی همجنس گرایان نیز نشان داده‌اند که همجنس گرایی در بزرگسالی ممکن است در نتیجه ناهماهنگی جنسیتی در کودکی است به طوریکه وقتی از آنها سوال می‌شد از چه نوع فعالیت‌هایی در کودکی لذت می‌برده‌اند با زنان و مردان همجنس گرا درصد بیشتری از زنان و مردان غیر همجنس گرا اعلام کردند که از بازی‌ها و فعالیت‌های مربوط به جنس خود لذت نبرده و بیشتر فعالیت‌های مربوط به جنس مخالف را انجام می‌دادند.

در واقع لذت بردن از فعالیت‌های مختص جنس مخالف بهترین پیش بینی کننده همجنس گرایی در بزرگسالی است. در واقع مردان همجنس گرا، پسرانی دختر صفت و زنان همجنس گرا دخترانی پسر صفت در کودکی بوده‌اند.

یادگیری و عادت علت همجنس گرایی زنان چیست

یادگیری و عادت نیز می‌تواند علت همجنس گرایی زنان و مردان باشد. همجنس خواهی، همجنس گرایی و یا همجنس بازی تشابه بسیار زیادی با اعتیاد دارد.

اعتیاد وابستگی روانی و جسمانی به مواد مخدر اوجود می آورد. شخص پس از اولین تجربه لذت بخش مصرف مواد مخدر، وابستگی روانی و جسمانی به مواد پیدا می‌کند. در همجنس گرایی نیز پس از تجربه هم جنس بازی تغییر و تحولات جسمانی (عادت جسمانی) و روانی در فرد بوجود می‌آید و به تدریج شخص را وابسته به این عمل می کند.

پیامد همجنس گرایی و همجنس بازی

پیامدهای همجنس بازی و یا همجنس گرایی بسیاراند. بوجود آمدن بیماری های جسمانی یکی از این پیامدها می‌باشد. پیامد بعدی عدم تمایل فرد به تشکیل خانواده و یا ازدواج می باشد. سومین پیامد اینگونه رابطه‌های خارج از عرف این است که باعث می‌شود که اینگونه افراد هر روز افسرده‌تر می‌گردند.

به عبارتی حتی در کشورهایی که ازدواج همجنسگرایان را مشروع دانسته‌اند باز هم مردم این کشورها نگرش چندان مثبتی نسبت به همجنسگرایان ندارند. یعنی به نوعی افراد همجنس خواه خود را نسبت به بقیه افراد جامعه غریبه دانسته و در نتیجه هر روز نسبت به قبل افسرده‌تر می‌گردند.

درمان همجنس گرایی علت همجنس گرایی زنان چیست

در صورتی که فرد تمایل به درمان همجنس خواهی، همجنس گرایی و یا همجنس بازی داشته باشد به راحتی می‌توان بوسیله هیپنوتیزم درمانی و مشاوره روانشناسی و روان درمانی تمایلات همجنس خواهانه را از بین برد و تمایل به جنس مخالف را در فرد به وجود آورد.

 علامت همجنس گرا ها پرچم رنگین کمانی است 

پرچم رنگین کمانی پرچمی است شامل چند رنگ که به صورت افقی در کنار هم قرار گرفته اند که برگرفته از رنگهای رنگین کمان است. رنگ‌های اصلی رنگین کمان با رنگ‌های این پرچم تفاوت دارد اما طراحی های بسیاری در سراسر دنیا این رنگ ها را به ترتیب در پرچم قرار می دهند که شامل قرمز، نارنجی، زرد ، سبز، آبی،و بنفش است.

در بعضی از پرچم ها نیز به جای نیلی از آبی دریایی استفاده می شود. استفاده از پرچم رنگین کمانی سابقه و قدمت زیادی در فرهنگ های مختلف دارد. گاهی به عنوان نمادی برای تنوع و گاهی امید و آرزو.

بر خلاف تصور عموم که پرچم رنگین کمانی را تنها برای دگر باشان می دانند پرچم رنگین کمان امروزه به عنوان نمادهای مختلفی در جهان شناخته می شود

مانند پرچم غرور، افتخار همجنس گرایان، یا به عنوان نماد پرچم صلح در ایتالیا و یا اتحادیه بین المللی تعاون.

انجمن های بودایی هندی، مهربابا و برخی انجمن های یهودی و انجمن چای وو وو “Wu-Wo Tea” و گروه های دیگر از حالت های مختلف همین رنگ ها استفاده می کنند. مشهورترین استفاده پرچم رنگین کمانی که گاهی اوقات پرچم آزادی نامیده می شود نماد دگرباشان است.

این پرچم توسط Gilbert Baker و در سال ۱۹۷۸ طراحی شد. رنگ های متنوع در این پرچم نمادی برای تنوع گروه‌ها در دگرباشان است و این پرچم به شکل‌های مختلفی مانند پرچم، بنر، لباس و یا زینت الات در رژه غرور دگرباشان در کشور‌های مختلف استفاده می‌شود.
هرکدام از رنگها معنای خاص خود را دارد که به ترتیب عبارتند از: تمایلات جنسی قرمز: نارنجی: شفا زرد: خورشید سبز: طبیعت آبی: هنربنفش: روح، روحیه و جرأت

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید