باید ها و نباید های کاشت ناخن

 کاشت ناخن

کاشت ناخن در کشور ما رواج زیادی پیدا کرده است. کسانی که به کاشت ناخن مبادرت می ورزند هرکدام دلایلی برای انجام این عمل دارند. نداشتن ناخن و زیباتر شدن ناخن ها، از جمله دلیل کاشت ناخن است خانم‌ها به دلایل مختلفی کاشت ناخن انجام می‌دهند؛ برخی صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخن‌هایشان و برای پوشاندن ناخن‌هایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارد انواع کاشت را تجربه می‌کنند.

پالت طراحی کاشت ناخن استفاده از این ناخن ها برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است. چون مانع آنها می شود. در اندازه های گوناگون و رنگ های طبیعی متنوع. برای عمل کاشت ناخن موارد زیادی را باید رعایت کرد ابزار کاشت ناخن و مواد کاشت ناخن را باید شناخت و زیر نظر متخصص این کار را انجام داد.

تنها در این موارد کاشت ناخن را انجام دهید

کاشت ناخن تا حد امکان توصیه نمی شود مگر در مواقع خاص مثل کسانی که ناخن شان عیب دارد، یعنی ناخن هایی که به طور ژنتیک ایراد دارند و ظاهر خوبی ندارند آن هم به صورت مقطعی و با رعایت تمام نکات ایمنی و بعد از امتحان کردن تمام موارد ایمنی و جواب نگرفتن.

انواع روش کاشت ناخن:
• کاشت ناخن قالبی:

nail-planting

کاشت ناخن قالبی به افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند توصیه نمی شود

کاشت ناخن قالبی به نوعی بی کیفیت ترین نوع کاشت ناخن محسوب می شود. در نوع کاشت ناخن، مواد کاشت روی ناخن مصنوعی زده می شود و بعد از ضد قارچ زدن روی ناخن ها این ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار می دهند تا بچسبد و بعد ناخن مصنوعی را می کنند. از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا میگیرد.

کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست!

کاشت ناخن قالبی به افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند اصلاً توصیه نمی شود. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند در غیر این صورت کاشت ناخن به شکل مرتبی انجام نخواهد شد.

به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار از حالت طبیعی خود خارج می شود. کاشت ناخن قالبی را می توان روی انگشت های استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن قالبی بیشتر است. ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود.

• کاشت ناخن پودری (بهترین نوع کاشت ناخن):

nail-planting

کاشت ناخن پودری زمان بر است

کاشت ناخن پودری از لحاظ زیبایی و مقاومت رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است. در کاشت ناخن پودری اول ناخن مصنوعی را که همان تیپ است از اوایل ناخن می چسبند و به اندازه ای که دوست دارند کوتاه می کنند. بعد ضد قارچ و بعد شروع به زدن مواد کاشت روی ناخن می کنند. بعد از تمام شدن این کار، ناخن ها احتیاج به سوهان کاری دقیق و فراوان دارند. برای همین که به خانم هایی که وقت و حوصله ی درست و حسابی ندارند روش کاشت ناخن پودری خیلی توصیه نمی شود.

کاشت ناخن پودری به چه کسانی توصیه می شود؟

کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد و هر انگشت به صورت جداگانه و زمان بر احتیاج به سوهان کشی دارد، کاشت ناخن پودری برای کسانی که وقت حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود.

• کاشت ناخن ژله ای:

nail-planting

شیوه ی کاشت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری یکی است

مواد ژله ای به صورت آماده قابل خریداری است. در کاشت ناخن ژله ای بعد از ضد قارچ مواد ژل را روی ناخن ها میزنند و دست را می گذارند توی دستگاه یووی تا خشک شود. شیوه ی کاشت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری یکی است و فقط تفاوت در مواد آنهاست.

معایب و محاسن کاشت ناخن ژله ای

ناخن در کاشت هیچ آسیبی نمی بیند زیرا تا وقتی که ناخن رشد می کند و فرد‌ احتیاج به ترمیم پیدا می کند یعنی ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است.

در بعضی مواقع کاشت ناخن ژله ای برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند هم پیشنهاد می شود زیرا به دلیل بد مزگی مواد و کنده نشدنش این عادت از سر آن ها می افتد. چسب ناخن حساسیت زا نیست اما ممکن است برخی به مواد کاشت ناخن حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آن ها دچار اگزما می شود و باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند.

• کاشت ناخن میکس:

nail-planting

کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است

همانطور که از اسمش معلوم است کاشت ناخن میکس ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است. در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می دهید. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و داخل دستگاه یووی خشک می کنند. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.

چه افرادی اصلاً نباید کاشت ناخن انجام دهند؟

 کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه می شود که کاشت ناخن انجام ندهند چون این کار باعث می شود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند. کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند و چون آن ها خودشان مستعد تمام بیماری های ناخن هستند، با کاشت ناخن بیماری را تسریع می کنند.

نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن:

با اجسام آلوده تماس نداشته باشید، مراقبت کنید تا ضربه به ناخن‌های‌تان نخورد و در کارهای روزمره هنگام استفاده از مواد شوینده و آب تا حد امکان از دستکش استفاده کنید.

 کاشت ناخن در چه حالتی خطرناک است؟

از نگاه کلی تفاوت خاصی وجود ندارد اما ناخن‌ها‌ی پا به دلیل اینکه در بیشتر روز در یک فضای بسته هستند، آسیب‌پذیرترند. رعایت بهداشت ناخن پا هم از ناخن دست دشوارتر است به همین دلیل کاشت ناخن در پا می‌تواند خطرناک‌تر باشد.

مزایای کاشت ناخن:

کاشت ناخن برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند و قصد ترک این عادت بد را دارند یکی از مزایای کاشت ناخن می باشد.

عوارض کاشت ناخن:

nail-planting

عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی از جمله عوارض شایع کاشت ناخن است

۱- فرایند کاشت ناخن مصنوعی موجب نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن می شود و تغییر رنگ ناخن، کدر شدن و رشد کم ناخن از عوارض این اقدام است.

۲- با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن فرد، ریشه از بین می رود و ناخن فرد دچار تغییر شکل می شود.

۳- عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی از جمله عوارض شایع کاشت ناخن است، اغلب موارد استفاده شده در این نوع کاشت غیر استریل و چند بار مصرف هستند و از راه های انتقال بیماری های پوستی محسوب می شوند؛ بیماری های قارچی پوست، درمان عفونت قارچی و ارتباط آن با حیوانات خانگی.

۴- مواد شیمیایی که در چسباندن این ناخن های مصنوعی استفاده می شوند غیر استاندارد هستند و موجب بروز حساسیت های حاد پوستی نیز می شود.

۵- برای درمان عفونت های قارچی حاصل از کاشت ناخن از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود اما گاهی ریشه ناخن به حدی آسیب می بیند که شکل طبیعی ناخن به طور کامل از بین می رود.

۶- کاشت ناخن های مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (انیکولیز) می شود.

۷- نکته آخر، برای پیشگیری از چنین خطراتی از کاشت ناخن در طولانی مدت و استفاده از ناخن مصنوعی پرهیز کنید.

خانم‌هایی که از ناخن‌های مصنوعی و کاشته شده برای زمان طولانی استفاده می‌کنند، ممکن است مشاهده کنند که ناخن‌های طبیعی آنها نازک‌تر و مات‌تر شده است و در مواردی منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن می‌شوند؛ اگر اصراری برای کاشت ناخن وجود دارد، این ناخن‌ها باید هر ۳ ماه یک بار برداشته شوند تا اجازه داده شود ناخن‌های طبیعی استراحت کنند.

کاشت ناخن خطرناک است؟

برخی اوقات ممکن است مشکل‌ساز شود؛ مثلا  در صورتی که  بهداشت و استانداردهای اولیه انجام نشود، می‌تواند باعث ایجاد قارچ زیر ناخن‌ها شود یا عفونت پیدا ‌کند، گاهی هم باعث تغییر رنگ و تغییر شکل ناخن می‌شود. اما نمی‌توان گفت خطرناک است؛ یعنی جان فرد را به خطر نمی‌اندازد و باعث از بین رفتنش نمی‌شود اما می‌تواند مشکلاتی برای ناخن‌های فرد ایجاد کند. طول درمان این نوع مشکلات هم بسته به وضعیت ناخن‌ها، نوع و شدت قارچ یا عفونت ایجاد شده، متفاوت است «گاهی با برداشتن ناخن‌های مصنوعی، به مرور زمان مشکل ایجاد شده رفع می‌شود، گاهی هم نیاز به درمان دارویی طولانی‌مدت وجود دارد.
اصولا اگر ناخن‌های مصنوعی برای بیش از ۶ماه روی دست باقی بماند، باعث بروز مشکلات قارچی و عفونی می‌شوند و حتی می‌تواند تا ۶ماه بعد از برداشتن ناخن‌ها، فرد را درگیر درمان‌های دارویی کند.

ناخن‌هایی از جنس اکریلیک
قدیمی‌ترین ناخن‌های مصنوعی که در صنعت مد و زیبایی تولید شده، همین ناخن‌های اکریلیک هستند که بعد از چسباندن روی ناخن‌های طبیعی و خشک شدن در معرض هوا، جلوه ای دیگر به دست‌ها می بخشند! 
این سیستم به «کاشت ناخن پودری» هم معروف است.

این ناخن‌ها بسیار محکم‌ هستند و تا مدت زیادی روی ناخن‌های طبیعی باقی می‌مانند و با اینکه بهتر است همان فردی که ناخن‌ها را برای‌تان گذاشته، آنها را بردارد اما خودتان هم می‌توانید هر وقت خسته شدید، بدون نیاز به فرد متخصص، در خانه آنها را بردارید، ضمن اینکه قیمت‌شان ارزان‌تر از ناخن‌های ژلی است و خودتان می‌توانید آنها را مرتب کنید و گزینه خوبی برای بلند کردن ناخن‌های کوتاه هستند.

اما این ناخن‌های اکریلیکی مانع از تنفس ناخن‌های طبیعی شده و همین است که بستر ناخن طبیعی آسیب می‌بیند و بعد از برداشتن ناخن‌های اکریلیکی، ناخن‌های طبیعی بسیار ضعیف و شکننده می‌شوند.
 ظاهر ناخن‌های اکریلیکی مصنوعی‌تر از ناخن‌های ژلی است و برای چسباندن‌شان روی ناخن، مواد شیمیایی به‌کار می‌رود که بخارهایش می‌تواند برای خانم‌های باردار خطرناک باشد.

چطور ناخن مصنوعی را برداریم

برای برداشتن ناخن‌های اکریلیک از روی ناخن طبیعی در خانه، باید محتاط باشید چون اگر این کار را با ظرافت و دقت انجام ندهید، ناخن خودتان که نازک و شکننده شده، به سادگی کنده می‌شود و مسلما دوست ندارید چنین تجربه دردناکی داشته باشید!
برای این کار یک حوله کهنه زیر دست‌تان پهن کنید تا سطح میز کارتان خراب نشود. حالا محلول مخصوص برداشتن ناخن را در یک کاسه شیشه‌ای بریزید. قبل از اینکه ناخن‌ها را در کاسه فرو ببرید، بهتر است پوست نوک انگشتان و اطراف ناخن‌ها را با لایه‌ای از وازلین بپوشانید چون آستون باعث خشکی شدید پوست می‌شود. حالا بین ۱۵ تا ۳۰دقیقه ناخن‌ها را در محلول آستون فرو ببرید. هر وقت ناخن اکریلیکی روی ناخن‌های‌تان لاستیکی و آدامس مانند شد، یعنی آماده برداشتن است. حالا می‌توانید یک پارچه آغشته با آستون را روی ناخن‌های اکریلیکی بکشید تا سطح چسبناک‌شان پاک شود و دوباره ناخن‌ها را در محلول آستون بگذارید تا لایه بعدی هم کاملا نرم شود؛ این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا تمام اکریلیک ناخن مصنوعی در محلول حل شود و فقط ناخن طبیعی‌تان باقی بماند.

در این مرحله می‌توانید دست‌های‌تان را از محلول آستون خارج کرده و با مایع دستشویی مرطوب‌کننده، آنها را بشویید. حالا خیلی آرام ناخن‌های‌تان را مرتب کنید و به شکل دلخواه، سوهان بزنید. در این مرحله، اگر قدری چسب هم روی ناخن‌تان باقی مانده، می‌توانید به آرامی با سوهان، تمیزش کنید و در‌نهایت مقداری روغن کوتیکل روی ناخن‌های‌تان بمالید. یادتان باشد اگر می‌خواهید این کار را در خانه انجام دهید، باید کاملا صبور باشید و تا آخرین مرحله را با حوصله انجام دهید؛ اگر فرد عجولی هستید، بی‌خیالش شوید و کار را به کاردان بسپارید!

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید