درمان آرتروز با عصاره جلبک قهوهای
جلبک دریایی قهوه ای به لاغر شدن و جلوگیری از سرطان پستان ارتباط دارد این یک منبع مهم مواد مقوی مثل آهن، B۱۲ و فیبر است. جلبک دریایی قهوه ای باز کننده اشتها است اما این سبزی شور دریا در خیلی از غذاهای مورد علاقه وجود دارد جلبک دریایی قهوه ای، که در آب های سرد نیمکره شمالی رشد می کنند یک دسته بزرگ و گوناگونی از جلبک های دریایی را بوجود می آورد
برخی از انواع جلبک های دریایی قهوه ای، مانند اشنه دریایی، یک منبع غذایی مغذی و سنتی است و به مکمل هم موجود می باشد. جلبک های خوراکی قهوه ای در سواحل ژاپن، کره، چین یافت می شود. جلبک قهوه ای برای شرایط گوناگون از جمله سرطان، آرتروز، سندرم خستگی مزمن، فیبرومیالژیا، بی خوابی، بیماری آرتریت، استرس، کاهش وزن، آسم، اختلال استرس پس از ضربه ( PTSD )، حساسیت های متعدد مواد شیمیایی، بیماری های قلبی، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر استفاده می شود.
جلبک قهوه ای چگونه عمل می کند؟
جلبک قهوه ای حاوی چند ماده شیمیایی است که به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کنند این مواد شیمیایی برای جلوگیری از آسیب به بدن است که می تواند به سرطان و دیگر شرایط منجر شود مواد شیمیایی موجود در جلبک قهوه ای ممکن است اثراتی روی التهاب و سیستم ایمنی بدن داشته باشد.
مزایای تغذیه ای جلبک دریایی قهوه ای چیست؟
جلبک دریایی قهوه ای یک منبع عالی ید است، یک ماده غذایی لازم ( اما نباید بیش از حد مصرف شود ) و همچنین دارای آهن، انرژی، B۱۲، فیبر، همراه با فولات و ریبوفلاوین است.
جلبک دریایی می تواند به بالا بردن سطح انرژی کمک کند منیزیم و فیبر جلبک دریایی از یبوست جلوگیری می کند برخی از آزمایش های پزشکی نشان می دهد که جلبک دریایی قهوه ای می تواند با برخی از سرطان ها و عفونت ها مبارزه کند.
ادعای پزشکی درباره جلبک دریایی قهوه ای چیست؟
جلبک دریایی قهوه ای به عنوان یک درمان معجزه برای بسیاری از شرایط اعلام شده است. یکی از ادعاهای عجیب و غریب سم زدایی، تابش، همچنین تومورهای سرطانی باعث خود تخریبی است. هیچ مدرکی برای این ادعا وجود ندارد.
با این حال جلبک دریایی قهوه ای حاوی عناصری است که اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد. می تواند از نظر پزشکی مفید باشد بر خلاف بسیاری از مواد غذایی بهداشتی، منافع جلبک دریایی قهوه ای به طور گسترده تست شده است. جلبک دریایی قهوه ای حاوی یک عنصر به نام fucoidan است که تاثیر آن بر ابتلا به سرطان و عفونت تست شده است فوکوئیدان در از بین بردن و یا کاهش گسترش سرطان روده بزرگ و پستان نشان داده شده است. سایر آزمایشات نشان می دهد پتانسیل بسیار زیادی در پیشگیری از سرطان پستان دارد.
جلبک دریایی قهوه ای به کاهش وزن کمک می کند؟
جلبک دریایی قهوه ای منبع فوکوگزانتین است. مطالعات نشان داده است که ترکیبی از فوکوگزانتین و مکمل روغن انار می تواند با توجه به توانایی خود برای ترویج اکسیداسیون چربی ها، به کاهش وزن و کاهش چربی کبد کمک کند. برخی از کارشناسان پزشکی می گویند که ۵۰۰ میلی گرم در هر روز از فوکوزانتین برای کمک به کاهش وزن کافی است. همچنین به منظور تقویت اثر جلبک دریایی قهوه ای، شما باید غذا خوردن سالم و ورزش را شروع نمایید آن را این یک راه ایمن، طبیعی و موثر برای از دست دادن چربی شکم است
خوردن جلبک قهوه ای دریایی
خوردن جلبک دریایی قهوه ای، افزایش غذای فیبر، آهن، ید و منیزیم را فراهم می کند. همچنین ممکن است مواد مبارزه با سرطان را فراهم کند هر چند نتایج نامشخص است. مکمل های جلبک دریایی قهوه ای، معمولا به صورت کپسول یافت می شود.
آیا می توان جلبک دریایی زیادی مصرف کرد؟
بزرگترین خطر در گرفتن بیش از حد جلبک دریایی قهوه ای است مصرف بیش از حد ید، در حالی که برای عملکرد سالم تیروئید مفید است ولی ید بیش از حد می تواند سبب پرکاری تیروئید شود علائم آن شامل ضربان قلب سریع، عصبی بودن و از دست دادن ناگهانی وزن است مانند هر چیزی که در دریا زندگی می کند جلبک دریایی قهوه ای نیز می تواند آلاینده هایی مانند آرسنیک و کادمیوم را جذب می کند این عناصر می تواند به کبد و لوزالمعده شما صدمه بزند.
جلبک دریایی قهوه ای گیاهی سالم است که علاوه بر رژیم غذایی خوب، استفاده از آن برای اضافه کردن مزه به سوپ، و یا مخلوط آن با یک سالاد فیبر، آهن، ید و دیگر فواید سلامتی را در رژیم غذایی اضافه می کند. مکمل های جلبک دریایی قهوه ای نیز ممکن است به کاهش وزن کمک کند قبل از اضافه کردن مکمل به رژیم غذایی با د
درمان آرتروز با عصاره جلبک قهوهای
نتایج یک آزمایش نشان میدهد عصاره جلبک قهوهای از خاصیت مقابله با استئوآرتریت (آرتروز) برخوردار است.
هر چند بررسیهای جدید حاکیست مادهای که از نوعی جلبک قهوهای موسوم به Laminaria hyperborea گرفته میشود قابلیت مقابله با تحلیل رفتن غضروف مفصلی را دارد.
در حال حاضر استئوآرتریت شایعترین بیماری مفصلی در آمریکاست که بیش از ۳۰ میلیون نفر به آن مبتلا هستند. این بیماری اغلب افراد با سن بالا را درگیر میکند و علائم آن شامل سفتی، ورم و درد مفاصل و مشکل در راه رفتن است.
در حال حاضر درمانی برای این بیماری وجود ندارد و درمان آن تنها کنترل علائم آرتروز است که شامل اقداماتی چون کنترل وزن، فیزیوتراپی و مصرف داروهای نسخهای و غیرنسخهای میشود. متخصصان سوئیسی در مطالعه جدید خود به بررسی نقش درمانی عصاره جلبک قهوهای برای مقابله با آرتروز پرداختند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته متخصصان عصاره گرفته شده از ریشه جلبک قهوهای میتواند روند فرسایش غضروف مفاصل را متوقف کند.