کنار آمدن با مرد عصبی در زندگی مشترک

بعضی از مردان هستند که ناخود آگاه زود از کوره در می روند و عصبانی می‌ شوند، امروز برای خانم ها راهکار درمورد رفتار با این مردان را داریم. کنار آمدن با همسر عصبی شاید برای خانم ها یکی از مشکلات زندگی زناشویی باشد. اما نگران نباشید در این مقاله شما را با چگونگی رفتار با مردان تندخو و عصبی آشنا خواهیم کرد.

ممکن هست همسر عصبانی شما در خانواده ای رشد کرده باشد که آن گونه رفتارها طبیعی بوده هست و بیان احساسات درونی با چنین راه های خشن، بدون دقت به آسیبی که به شما وارد می‌ آید، به نظرش عادی می‌ آید. اگر شما در خانه ای با عشق فراوان بزرگ شده اید، بطور قطع توقع محبت بیشتری از شوهرتان دارید و عصبانی شدن او شما را به میزان فراوانی دلسرد و دلگیر می کند.

راه هایی برای آرام کردن مردان عصبی

به شوهرتان بگویید که وقتی عصبانی می‌ شود، چه میزان شما اذیت می شوید. شاید او از این که دارد به شما اذیت می رساند، آگاهی ندارد. اگر او شما را دوست دارد باید تلاش کند تا برای پیشگیری از غمگین شدن شما، عبارات مناسب و لحن متمایزی را یاد بگیرد. در حقایق بعضی از مردها بسیار خود خواهند و از درک دیدگاه های شما سرباز می‌ زنند. اما دست کم سعی کنید زمانی که او آرام هست، در این مورد با او به گفتگو بنشینید.

بیشتر مردان متأهل قادرند تا با احترام سخن بگویند، پس تلاش کنید در مورد آنچه بیش از همه ی شما را اذیت می‌ دهد، با او صحبت کنید و از او بخواهید تا بیشتر ملاحظه احساسات شما را بنماید. برای داشتن یک زندگی زناشویی کامیاب، در جهت خوشحال و خشنود کردن یکدیگر تلاش کنید.

در صورتی که شوهر شما به احساساتتان اهمیتی نمی‌ دهد و به صراحت اقرار می کند که می‌ خواهد شما را بیازارد ، ممکن هست خودش هم عمیقاً مصدوم باشد. از او درمورد آن چه که وی را اذیت می‌ دهد سؤال کنید و به او قول دهید این مسئله را طوری تغییر خواهید داد که دیگر اذیت نشود. بعضی افراد دوست دارند وقتی خودشان آزرده خاطر می شوند، دیگران هم مانند آن ها باشند.

اگر شما باعث آزردگی او شده باشید، ممکن هست او بخواهد کار شما را تلافی کند. بنابراین، در مورد انچه باعث شده تا شما وی را اذیت کنید با او حرف بزنید و سعی کنید تا دیگر با این روش وی را نیازارید.

سعی‌ کنید همواره‌ در خانه‌ و در برابر شوهر و فرزندانتان‌ نکات‌ مثبت‌ همسرتان‌ را یادآور شوید؛ مثلا همین‌ که‌ مراقب‌ لوازم‌ خانه‌ هست‌ و یا این‌ که‌ ایشان‌ به‌ خویشان‌ خود بسیار احترام‌ می گذارد و… این‌ کار سبب‌ خواهد شد نقاط‌ مثبت‌ در ایشان‌ تقویت‌ گردد.

پذیرفتن‌ ریاست‌ شوهر در خانه‌ کار بدی‌ نیست‌ و پذیرفتن‌ ریاست‌ ایشان‌ در خانه‌ ضرری‌ ندارد و از نظر روانی‌ ایشان‌ را فراهم سازی‌ کرده‌ و آرامش‌ را به‌ خانه‌ باز می‌ گرداند.

کارهای‌ بد وی را به‌ خوبی‌ جواب‌ دهید؛ مثلا اگر انسان‌ حرف‌ زشت‌ زد شما یاد خدا بگویید و تصویر‌ العمل‌ نشان‌ ندهید.

از زندگی‌ خود برای‌ اطرافیان‌ چیزی‌ نگویید و سخن‌ دل‌ خود را تنها برای‌ خدا بگویید و با گفتگوی‌ با او دل‌ خود را آرام‌ سازید.

محیط‌ زندگی‌ را به‌ گونه‌ ای‌ در آورید که‌ رغبت‌ همسرتان‌ برای‌ گفتگو ب افرزندان‌ بیشتر شود و حتی‌ الامکان‌ از تشنجات‌ و بگو مگوها دوری‌ کنید هر چند حق‌ به‌ جانب‌ شما باشد.

 ۶ نکته برای آرام کردن شوهران خشمگین

۱ – نگذارید همسرتان درگیر خشم خود گردد. اگر دیدید عصبانی است، او را تنها بگذارید. اگر فکر می کنید که مسئله خاصی باعث عصبانیت همسرتان می شود، از طرح آن موضوعات اجتناب کنید.

۲ – عصبانیت به آسیب های فیزیکی و عاطفی می انجامد. با شوهرتان لجبازی نکنید. در عوض سعی کنید راه هایی برای درک و حمایت او بیابید.

۳ – شما باید درون خودتان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. باید به این فکر کنید که چرا همسرتان عصبانیت خود را بر سر شما خالی کرد. غر نزنید، زیرا نتیجه ای جز انفجار عصبانیت و بدتر شدن شرایط ندارد.

۴ – طوری رفتار کنید که همسرتان با شما احساس راحتی کند. شما می توانید انفجار خشم همسرتان را با برقراری ارتباطی درست با وی، خنثی کنید. گفت و گو با همسرتان به هیچ وجه او را ناراحت نخواهد کرد. پس از این که با او گفت و گو کردید، در خواهید یافت که همه چیز به حالت عادی بازگشته است. این زمان مناسبی است تا با شریک زندگی خود روبه رو شوید.

۵ – شوهرتان را درک کنید. درک شما از او طغیان خشمش را کمتر می کند. در ضمن شنونده خوبی باشید.

۶ – اگر متوجه شده اید که شوهرتان بیش از اندازه عصبانی می شود، می توانید از یک متخصص کمک بگیرید. از او بخواهید که خود را متعهد به انجام برنامه های مدیریت خشم نماید.
 با مردان عصبی و تندخو این گونه رفتار کنید

فرمان اول:باورش کن

بیشتر مردان دل شان می خواهد که همسرشان باورشان کند .اصلا خوششان نمی آید که همسرشان در توانایی ها و استعدادهایشان(مثلا در تامین امنیت و رفاه و…)شک داشته باشد. با رفتار و گفته هایتان به آن ها بفهمانید که توانایی و مهارت و استعداد و پشتکارشان را باور داریدا لبته دروغ نگویید چون اساسا خوب نیست.

فرمان دوم:حرف بزن

برای اینکه همسرتان بفهمد شما او را درک می کنید خودتان را موظف کنید که هر روز به مدت کوتاهی درهمین خصوص با او حرف بزنید..بیست دقیقه که در هر روز زیاد نیست .هست؟ حتی اگر جوابتان به این سوال مثبت باشد. باز هم این صحبت بیست دقیقه ای را از همسرتان دریغ نکنید چون تاثیرش خیلی بیشتر از بیست دقیقه است که در ذهن شماست.آیا همسرتان ارزش ۲۰دقیقه ندارد؟

فرمان سوم:تاییدش کن

اکثر آدم ها دوست دارند مورد تایید باشند همسر شما هم مثل بقیه چه فرقی میکند تا می توانید در مناسبت های مختلف همسرتان را تایید کنید. نه با استفاده از جملات کلیشه ای و مسخره مثل، وااااااای تو فوق العاده ای…بی نظیری….تو حرف نداری..این حرف ها را دیگر هیچ مردی باور نمیکند. خودتان راخسته نکنید دلتان باید با زبانتان یکی باشد اگر بتوانید این کار را بکنید قدم بزرگی در تحکیم پیوندتان برداشته اید.

فرمان چهارم:روی اعصابش راه نرو

آیا شما خوشتان می آید کسی به شما بگوید که این کار را بکن و آن کار را نکن؟ مردها هم مثل شما دلشان نمی خواهد همسرشان مدام از آن ها بخواهد که زیر ورو شوند تا آن جا که می توانید مردتان را آن چنان که هست قبول کنید خیلی از مردها از این که همسرشان بخواهد آن ها را مدام تغییر بدهد آزرده خاطر و گاه خشمگین می شوند.آدم می تواند خودش را خیلی راحت عوض کند ولی عوض کردن دیگران خیلی سخت است.

فرمان پنجم:مغزش را گاز نزن

اگر شوهرتان خسته است و می خواهید یه مطلب مهمی رو بگویید بلافاصله به اصل مطلب برید و حاشیه پردازی نکنید اگر نیاز به دانستن جزییات باشند خودشان پرس و جو می کنند.

فرمان ششم:چرتکه نیانداز

به هر طریق ممکن. محبتتان را به همسرتان نشان دهید و چرتکه نیاندازید.دنبال یک موقعیت خاص نباشید خیلی از مردها هستند که از خود شما هم رمانتیک ترند.

فرمان هفتم:احترام بگذار

وقتی همسرتان دارد افکار وعقایدش را به شما می گوید تو ذوقش نزنید همیشه و همه جا نشان دهید که برایش احترام قایل اید. وقتی همسرتان خسته از کار بر میگردد خودتان را بی حوصله و مشغول به کار نشان ندهید و به آشپز خانه دور خودتان نگردید.

فرمان هشتم:امان بده

تقریبا تمام آدم های روی زمین احتیاج دارند که در پایان روز دوباره انرژی بگیرند و جسم و روحشان را بازسازی کنند مردها که از مریخ نیامده اند. باز هم خوششان نمی آید که وقتی از کار خسته و کوفته بر می گردند شما تمام اتفاقات روز را برایشان بازگو کنید.امان بدهید بگذارید کمی استراحت کنند و بعد آرام آرام به شرح ماوقع شروع کنید.

فرمان نهم:اعتماد کن

اعتماد، حیاتی تریت عامل برای شکل گیری یک ازدواج موفق است.اگر به هر دلیلی به همسرتان اعتماد کامل ندارید به جاسوسی متوسل نشویید چون اوضاع خراب تر می شود منطقی ترین کار این است که از یک آدم امین و دارای صلاحیت مشاوره بخواهید.

فرمان دهم:رفیق اش باش

رابطه تان را طوری با همسرتان تنظیم کنید که هم عاشقش باشید و هم بهترین دوست و رفیقش…برای این که بتوانید سال های سال دوست و همراه همسرتان باشید باید راه هایی پیدا کنید تا وقت بیشتری را با یکدیگر بگذرانید و کارهای بیشتری را با کمک همدیگر انجام بدهید.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here