روابط عاطفی موفق چگونه است

روابط عاطفی موفق چگونه است

آنچه یک رابطه را پایدار می سازد، چیزی فراتر از عشق و محبت است. اگر چه صداقت و احترام دو عامل مهم در روابط عاطفی است اما دانشمندان عوامل دیگری را نیز در شادی زوج ها دخیل می دانند. مراقبت از روابط بین زوجین به طور موثر، کمی غیر ممکن است. عاشق شدن کار ساده ای است، اما تداوم بخشیدن به آن مشکل است. در این مطلب می خواهیم شما را با روابط عاطفی موفق آشنا کنیم این مطلب را از دست ندهید. 

How are successful emotional relationships?

موفق ترین روابط عاطفی چه روابطی هستند؟

موفقترین روابط عاطفی، روابطی هستند که در آن ها استقلال و فردیت افراد حفظ میشود. به بیانی دیگر، روابطی که به وابستگی و تجاوز به حریم یکدیگر آلوده میشوند به سرعت فرسوده شده و از بین میروند. از طرفی دیگر، اگر این استقلال از حد خود فراتر رود و به جایی برسد که دو نفر نتوانند با هم صمیمیت سالم داشته باشند و به وحدت و یگانگی برسند، آن وقت رابطه آسیب میبیند و از بین میرود. همچنین، اگر دو نفر آنقدر به هم وابسته باشند که بخش های دیگر زندگی و نقش های دیگرشان در زندگی را کنار بگذارند نیز دیری نمیگذرد که رابطه آسیب دیده و از بین میرود. بنابراین، آنچه در کنار حفظ استقلال و فردیت مهم است، تعادل، عشق، احترام و امنیت است.

how-are-successful-emotional-relationships

رابطه ی سالم و موفق چیست؟

رابطه ی سالم رابطه ای است که به خاطر عشق واقعی بین یک زوج آغاز میشود نه به دلیل نیازی ناسالم که هر دوطرف در پی برآورده کردنش باشند. همانطور که قبلا اشاره کرده ام نیازهای ضمیر ناخودآگاه باعث می شود ما عاشق فردی شویم اما اگر این نیازهای سالم نباشد، باعث ایجاد یک رابطه ی ناسالم می شود.

روزانه میلیون ها نفر رابطه ی تازه ای را آغاز می کنند. رابطه هایی که بر اساس تمایلشان به جبران ضعف های گذشته، نیاز به مقابله با یک مسئله ی حل نشده در گذشته و میل به احساس ارزشمند بودن ایجاد می شود. اگر چه چنین دلایلی در شکل گیری هر رابطه ای وجود دارد اما اگر تنها بر اساس این عوامل بنا شده باشد رابطه ی ناسالمی خواهد بود.

how-are-successful-emotional-relationships

نمونه ای از یک رابطه ی ناسالم:

تصور کنید دختری در زمان کودکی به اندازه کافی مورد توجه ی پدر خود نبوده است یرا پدرش همیشه از وی دور بوده است. اگر آن دختر وارد رابطه ای شود تا فقط نیازهای برآورده نشده دوران کودکی اش را رفع کند، آن رابطه رابطه ی ناسالمی خواهد بود. در چنین حالتی به جای این که یک شریک عاطفی دوست داشتنی باشد ممکن است تبدیل به دختری کنترل کننده شود که می خواهد عشقش همه ی توجهش را به او بدهد تا راضی شود. به محض این که میل و اشتیاق به کنترل طرف مقابل وارد رابطه شود،  عشق از رابطه خارج خواهد شد. ذهن این دختر همواره غرق در ترس می شود زیرا نمی خواهد مرد زندگی اش مانند پدرش به او بی توجهی کند و در نتیجه تحریک می شود او را کنترل کند.

کنترل کردن به اشکال مختلفی بروز می کند، از صحبت نکردن با شریک عاطفی برای تغییر رفتارش گرفته تا جیغ زدن و فریاد کشیدن برای اینکه او تصمیمش را عوض کند. عصبانی شدن، جیغ کشیدن و فریاد زدن روش های معمولی هستند که مردم برای به دست آوردن کنترل در رابطه هایشان به کار می برند.

how-are-successful-emotional-relationships

چگونه یک رابطه ی سالم یا موفق با شریک عاطفی تان داشته باشید:

اولین توصیه ی من این است که با مفهوم روانشناسی عشق به درستی آشنا شوید و بدانید چه تمایلاتی موجب می شود عاشق یک فرد خاص شوید. این اطلاعات کمک میکند تا خود و شریک عاطفیتان را بهتر بشناسید و به هر دوی شما این توانایی را می دهد تا از شر ترس هایی که مانع داشتن یک رابطه سالم میشوند خلاص شوید.

مسئله ی دیگری که باید آن را رعایت کنید این است که صادق باشید. نداشتن صداقت می تواند هر رابطه ای را در زمان کوتاهی تخریب کند و حتی اگر رابطه ای حفظ شود دیر یا زود حقیقت روشن خواهد شد؛ اتفاقی که ممکن است باعث شود عشق خود را از دست بدهید.

۸نشانه که ثابت می کنند شما در یک رابطه جدی به سر می برید:

how-are-successful-emotional-relationships

-وقتی با هم نیستید به یکدیگر فکر می کنید

در سال ۲۰۰۷ میلادی، محققان از حدود ۳۰۰ زوج در مورد رابطه شان و اینکه عشق خود را چگونه تصور می کنند، سوال های جدی پرسیدند. نتیجه این پرسش و پاسخ ها نشان داد کسانی که در رابطه های جدی به سر می برند، حس عاشقانه قوی تری دارند. از همه جالب تر اینکه، در بیشتر موارد نیز زوج ها گفته بودند که وقتی از هم دور هستند، به یکدیگر فکر کرده و عشق و علاقه شان به هم بیشتر می شود.

تحقیق مشابه دیگری هم روی ۴۰۰ زوج نیویورکی دیگر تقریبا نتیجه برابری داشت. به این صورت که زن و شوهرها اعلام کرده بودند وقتی به شریک عاطفی خود فکر می کنند، به ندرت می توانند روی مسایل دیگری تمرکز کنند که این هم نشانه دیگری از شدت عشق و علاقه آن ها به شمار می رفت. این حس در مردان قوی تر از زنان بوده.

how-are-successful-emotional-relationships

-به خبرهای خوب یکدیگر واکنش مثبت نشان می دهید

لائورن فرایدمن در این رابطه بیان داشته که یکی از تست های آزمایشگاهی در مورد رابطه های شاد این است که چگونگی واکنش دو طرف نسبت به خبرهای خوب دیگری را مورد بررسی قرار می دهند.

در مقاله های روانشناسی نوشته شده مردها به ۴ روش می توانند به ارتقاء شغلی همسر خود واکنش نشان دهند:

-یک واکنش مثبت، اکتیو، کارساز و سرشار از اشتیاق که حمایت مردانه را هم در خود نهان دارد به این صورت است: «این عالیه عزیزم! من مطمئن بودم که با اون همه سخت کوشی که داشتی، بالاخره به این مقام برسی.»

-یک واکنش مثبت و منفعل که حمایت مردانه کم و کوچکی را در خود نهان دارد به این صورت است که: با یک لبخند گرم و ساده: «چه خبر خوبی.»

-یک واکنش اکتیو و غیر مفید که ارزش خبر را زیر سوال می برد: «این به این مفهومه که باید بیشتر شرکت بمونی؟ فکر می کنی از عهده این مسئولیت بر میای؟»

-واکنش منفعل و غیرسازنده که به طور کلی خبر خوب را نادیده می گیرد نیز اینگونه است: «واقعا؟ نمی دونی امروز تو مسیر خونه چه اتفاقی برای من افتاد!»

کاملا بدیهی است که واکنشی که به رابطه های سالم، پایدار و سرشار از عشق مربوط می شود، واکنش مثبت، اکتیو، کارساز و سرشار از اشتیاق است که حمایت مردانه هم در خود دارد.

how-are-successful-emotional-relationships

-زمانی را به سپری کردن با دوستان خود و دور از یکدیگر اختصاص می دهید

روانشناسی به نام «الی فینکل» در این رابطه اظهار داشته: «برای اینکه رابطه عاطفی شادی را تجربه کنید و پایداری ازدواج خود را تضمین نمایید، بهترین کار این است که سطح توقعات خود از شرکتان پایین آورده و این را بدانید که برای همه نیازهای زندگی خود نباید از او انتظار همکاری و همفکری داشته باشید. بهتر است برای خود سرگرمی های مفید پیدا کرده و با دوستانتان ارتباط بیشتری داشته باشید. حتی با کار هم می توانید خود را سرگرم و برخی از نیازهایتان را تامین کنید.»

how-are-successful-emotional-relationships

-هر دو حس شوخ طبعی مشابهی دارید

«نیل کلارک وارن»، روانشناس و بنیانگذار وب سایت دوست یابی eHarmony در این رابطه بیان داشته که حس شوخ طبعی موجب صمیمیت بیشتر رابطه های عاطفی می شود. به طور مثال، داشتن واژه ها و اصطلاحاتی که فقط خودتان دو نفر از آن ها مطلع هستید، یا جک هایی که برای یکدیگر تعریف می کنید، یا کارهای بامزه و خنده دار دیگری که موجب خوشحالی طرفین می شود، از جمله مواردی هستند که به تحکیم هر چه بیشتر ارتباط ها کمک می کنند.

how-are-successful-emotional-relationships

-کارهای روزانه را با همدیگر تقسیم می کنید

در نتیجه نظرسنجی از زوج های آمریکا مشخص شد که بیشتر آن ها معتقد هستند تقسیم کار از جمله موارد مهم برای داشتن یک ازدواج موفق به شمار می رود. اگر چه نسبت به گذشته ها، مردها این روزها بیشتر در کار خانه به همسران خود کمک می کنند اما هنوز تعداد زنانی که از بی مبالاتی همسران خود ناراضی هستند نیز زیاد است.

How are successful emotional relationships?

-مسایل جدید را با یکدیگر امتحان می کنید

در سال ۲۰۰۸ میلادی روانشناسی به نام دکتر آرون که یکی از محققان مطالعات یاد شده در بالا نیز هست، گفته بود: مسایل جدید و نو به تنهایی برای نجات ازدواج هایی که در مرحله بحران به سر می برند، کافی نیستند. اما اگر زوج ها با هم خوب هستند ولی زندگی شان سرد شده و هیجانی را تجربه نمی کنند، می توانند با انجام کارهای جدید یا کشف سرگرمی های نو، موجب رونق بخشیدن به زندگی خود باشند.

how-are-successful-emotional-relationships

-مشکلات عاطفی جدی در رابطه خود ندارید

محققان به تازگی ۴۰۰ زوجی که تازه با هم آشنا شده اند را مورد بررسی قرار داده و از بازخوردهای رفتاری آن ها، ۴ دسته بندی جدید تعریف کرده اند: احساسی، ستیزه جو، درگیر اجتماع و وابسته به شریک عاطفی. یک روانشناس و کارشناس روابط عاطفی موسوم به «گری لواندوسکی» در مورد زوج های احساسی بیان داشته که در قول و قرارها و احساسات خود نسبت به شریک عاطفی خود در طول زمان نوسانات زیادی دارند و با فراز و فرودهای متعددی مواجه هستند.

زوج هایی که وابسته به شریک عاطفی خود هستند نگاه مثبتی به همسرشان دارند اما در مواقعی که به هر دلیلی نمی توانند در کنار هم باشند، نوسانات احساسی و ناراحتی های متغیری را تجربه می کنند. زوج های درگیر اجتماع کسانی هستند که اغلب کشمکش های آن ها زمانی صورت می گیرد که دوستان یا اعضای خانواد دیدگاه آن ها را نسبت به آن چه خودشان در مورد رابطه شان فکر می کنند، تغییر می دهند. به این مفهوم که حرف دیگران روی آن ها تاثیر زیادی دارد.

در آخر هم زوج های ستیزه جو هستند که در اکثر مواقع با هم بحث و کشمکش دارند و رابطه شان مملو از فراز و فرودهای کوچک و بزرگ است. زوج های وابسته به شریک عاطفی، ارتباط عمیق تر، پایدارتر و طولانی تری را تجربه می کنند و زوج های احساسی نیز بیشتر از بقیه گروه ها، در خطر جدا شدن و قطع ارتباط قرار دارند.

how-are-successful-emotional-relationships

-پس از بحث و مجادله می دانید که چگونه دوباره دل هم را به دست آورید

روانشناس و کارشناس روابط عاطفی، جان گاتمن یکی از نشانه های ازدواج موفق را در این می داند که دو طرف پس از هر جنگ و بحث و مجادله ای، دوباره توان ترمیم زخم ها و از بین بردن کدورت ها را داشته باشند. وی همچنین بیان داشته که زوج های عاشق هرگز اجازه نمی دهند که شریک عاطفی شان در رنج و ناراحتی باقی بماند. آن ها با یکدیگر صحبت کرده و سوتفاهم ها را برطرف می کنند. یا در مورد راه های رفع ناراحتی ها با هم مشورت می کنند. آن ها اجازه نمی دهند که مشکلات در رابطه آن ها باقی مانده و کهنه شوند.

وقتی می‌خواهید رابطه‌ای را به تازگی شروع کنید:
how-are-successful-emotional-relationships
-بسازید

پایه‌ای از احترام و قدرشناسی بسازید. بر همه چیزهای ملاحظه‌ کارانه‌ای که طرفتان می‌گوید و انجام می‌دهد، تمرکز کنید. زوج‌های شاد به جای گیر دادن به اشتباهات همدیگر، حتی کوچکترین فرصت‌ها برای تشکر کردن از طرفشان را هم از دست نمی‌دهند.

-کشف کنید

علایق همدیگر را کشف کنید تا لیستی از کارهایی که در کنار هم می‌توانید از آن لذت ببرید را داشته باشید. کارهای جدیدی را با هم امتحان کنید تا علایق مشترکتان گسترش یابد.

-ایجاد کنید

اگر مرتکب اشتباهی شدید یا احساسات طرفتان را خدشه‌ دار کردید، الگویی از عذرخواهی ایجاد کنید. گفتن «معذرت می‌خواهم» شاید در آن لحظه سخت باشد اما زخم‌ های رابطه را درمان خواهد کرد. طرفتان اگر بداند که شما مسئولیت حرف‌ها و اعمالتان را می‌پذیرید، بیشتر به شما اعتماد خواهد کرد.

با پیش رفتن ماها چیزهای مهمی که باید با جلو رفتن رابطه تشحیص دهید:

how-are-successful-emotional-relationships

-تغییر رابطه:

تغییرات زندگی بیرون از رابطه شما بر آن چه از یک رابطه می‌خواهید و انتظار دارید تاثیر می‌گذارد. از آنجا که تغییر غیرقابل‌ اجتناب است، استقبال از آن بعنوان فرصتی برای تقویت رابطه بسیار بهتر از این است که جلوی اتفاق افتادن آن را بگیرید.

-بررسی دوره‌ای:

هراز گاهی وقت بگذارید و در مورد تغییر انتظارات و اهدافتان با هم حرف بزنید. اگر زوجی به مدتی طولانی حرف زدن در مورد موضوعات دشوار را کنار بگذارد، بدون اینکه متوجه شوند رابطه‌شان دستخوش مشکلات اساسی خواهد شد.

وقتی مشکلی پیش می‌آید چه باید کرد؟

How are successful emotional relationships?

اختلافات در رابطه نه تنها کاملاً طبیعی هستند بلکه اگر به درستی و بطور سازنده حل شوند، باعث تحکیم رابطه خواهند شد. مطمئناً زمان‌هایی از ناراحتی، فشار یا عصبانیت بین زوج‌ها خواهد بود. منبع این مشکلات در تقاضاهای غیر واقعبینانه و غیر منطقی، انتظارات شناخته‌ نشده یا رفتارها مسائل حل‌ نشده نهفته است.

حل اختلافات نیاز به صداقت، میل به در نظر گرفتن دیدگاه طرف‌ مقابل و گفتگوی بسیار دارد با وجود این که ممکن است به طور کامل قادر به درک آن نباشید. گفتگوی سالم مسئله ای بسیار مهم است مخصوصاً وقتی گرفتن تصمیمات مهمی درمورد رابطه جنسی، کار، ازدواج و خانواده مطرح است.

-الگوهای خانوادگی همدیگر را بشناسید

how-are-successful-emotional-relationships

ببینید اختلافات در خانواده طرف‌ مقابلتان چطور حل می‌شود و درمورد رویکرد به اختلافات در خانواده خودتان با او حرف بزنید. اصلاً غیر طبیعی نیست که زوج‌ها بفهمند که خانواده‌هایشان راه و روش‌ های مختلفی برای ابراز عصبانیت و حل اختلافات داشته‌اند. اگر خانواده‌تان رویکرد خوبی در برقراری ارتباط و حرف زدن یا حل سازنده اختلافات نداشته است، به خودتان اجازه دهید راه‌های تازه‌ای برای حل مشکلات امتحان کنید.

-زمانبندی اهمیت دارد

برخلاف تصورات قبلی، بهترین زمان برای حل یک مشکل فوراً نیست. اصلاً غیر عادی نیست که دو طرف نیاز به کمی زمان برای آرام‌تر شدن داشته باشند. این وقفه به شما کمک می‌کند از گفتن بعضی حرف‌ها یا کارهای ناراحت‌کننده در همان لحظه جلوگیری کنید و به زوج‌ها کمک می‌کند بفهمند چه تغییراتی برای آن ها مهم‌تر است. یادتان باشد، اگر از دست طرفتان عصبانی هستید اما هنوز نمی‌دانید که چه می‌خواهید، مطمئناً طرفتان هم نمی‌تواند آن را بفهمد!

how-are-successful-emotional-relationships

-محیطی از حمایت احساسی ایجاد کنید

حمایت احساسی یعنی قبول کردن تفاوت‌های طرفتان و اصرار نورزیدن بر اینکه که نیازهایتان را فقط به طریقی مشخص که شما می‌خواهید برآورده کند. بفهمید طرفتان برای ابراز احساسش به شما  چه روشی دارد و معیار و مقیاس مشخص برای رفتار طرفتان قرار ندهید.

-مخالفت کردن را قبول کرده و پیش روید

how-are-successful-emotional-relationships

اکثر زوج‌ها با مسائلی روبه‌رو می‌شوند که هیچوقت بر سر آن توافق کامل نمی‌کنند. به جای دعواهای مکرر، مخالفت کردن با همدیگر را بپذیرید، با هم بحث کنید یا راهی برای حل مشکل پیدا کنید.

-بین چیزهایی که از طرفتان می‌خواهید و چیزهایی که نیاز دارید تمایز قائل شوید

بعنوان مثال، بخاطر امنیت ممکن است نیاز داشته باشید که طرفتان در زمان‌های تاریکی هوا دنبالتان بیاید. اما اینکه چند بار در روز به شما زنگ بزند ممکن است فقط یک خواسته باشد.

how-are-successful-emotional-relationships

-پیام‌هایتان را مشخص کنید

یک پیام مشخص یعنی یک بیان محترمانه اما مستقیم از نیازها و خواسته‌هایتان. قبل از اینکه با طرفتان حرف بزنید، وقت بگذارید و خواسته‌هایتان را برای خودتان مشخص کنید. تمرین کنید که خواسته‌تان را با کلماتی مشخص و قابل‌ لمس مطرح کنید. مثلاً به جای اینکه بگویید دوست داشتم مهربان‌تر بودی بگویید، دوست دام بیشتر دست‌هایم را در دستت بگیری.

-در هر زمان فقط در مورد یک چیز بحث کنید

لیست کردن نگرانی‌ها و مشکلاتتان وسوسه‌انگیز است اما این کار فقط بحثتان را طولانی‌تر می‌کند. سعی کنید نگرانی‌ها و دغدغه‌هایتان یکی یکی حل و فصل کنید.

-واقعاً گوش دهید
how-are-successful-emotional-relationships
شنونده‌ای خوب بودن نیازمند این هاست:

-حرف کسی را قطع نکنید.

-بر حرفی که مخاطبتان میزند تمرکز کنید، به جای اینکه جوابتان را آماده کنید.

-چیزی که شنیده‌اید را با او چک کنید تا از بروز سوءتفاهم جلوگیری شود.

-خود را مهار کنید

تحقیقات نشان داده است که زوج‌هایی که خود را اصلاح و ویرایش می‌کنند و همه حرف‌های زمان عصبانیتشان را به زبان نمی‌آورند، معمولاً شادترین هستند.

فشارهای بیرونی بر رابطه
how-are-successful-emotional-relationships
-تفاوت‌ در ریشه‌ها

حتی آن هایی که از یک فرهنگ، مذهب یا وضعیت اقتصادی مشابه هستند خیلی خوب است که درمورد انتظارات خود از یک همسر خوب با هم صحبت کنند. آن چه که برای شما مشخص و نرمال به نظر می‌رسد ممکن است باعث تعحب طرفتان شود یا برعکس. اگر از ریشه‌های مختلف هستید، بدانید که لازم است زمان و انرژی بیشتری را برای ساختن رابطه‌تان صرف کنید. برای فهمیدن فرهنگ یا مذهب طرفتان وقت بگذارید.

how-are-successful-emotional-relationships

-زمان باهم و بی‌ هم بودن

اینکه چه مدت زمانی را با هم و یا دور از هم سپری کنید یکی از مهمترین دغدغه‌های روابط است. اگر زمانی که طرفتان دور از شما می‌گذراند را به شکل «آنقدر که او برایتان مهم است او به شما اهمیت نمی‌دهد» نگاه کنید، ممکن است قضاوت زود هنگام کنید. با طرفتان در مورد اینکه زمان دور از شما برای او چه مفهومی دارد حرف بزنید و درمورد نیازهایتان از رابطه در زمان‌های با هم بودن برای او حرف بزنید. خواستن آنچه می‌خواهید، بدون در نظر گرفتن نیازهای طرفتان، معمولاً باعث دور کردن او می‌شود.

How are successful emotional relationships?

-خانواده طرف‌ مقابل

برای خیلی از دانشجوها طی دوران دانشجویی، خانواده منبع احساسی، و نه فقط مالی، مهمی تلقی می‌شود. کنار آمدن با خانواده طرف‌ مقابل برای بعضی‌ها کار سختی است. بد نیست که کمی به نیت خوب والدین فکر کنید. والدین ممکن است توصیه‌ها و نصیحت‌ های خوبی با نیت خالص درمورد رابطه شما داشته باشند. خیلی مهم است که هر دوی شما با هم در مورد اینکه چطور با ارزش‌ها و حمایت‌های متفاوت خانواده‌ هایتان کنار بیایید با هم حرف بزنید.

How are successful emotional relationships?

-دوستان

خیلی‌ها هستند که تصور می‌کنند باید همه دوستانشان را دور بیندازند مگر اینکه طرفشان هم به اندازه خودشان آن ها را دوست داشته باشد. کنار گذاشتن دوستان برای شما و رابطه‌تان سالم نیست مگر در مواردی که با دوستانتان در فعالیت‌هایی شرکت می‌کنید که برای خودتان و رابطه‌تان مخرب باشد.

ضمن اینکه باید به خاطر داشته باشید که ممکن است طرفتان به اندازه شما از حضور دوستانتان لذت نبرد. باید در مورد اینکه با کدامیک از دوستانتان به اتفاق وقت بگذرانید با هم حرف بزنید.

۸ قدم اصلی برای حفظ یک رابطه خوب:

how-are-successful-emotional-relationships

-از چیزهایی که شما و طرفتان برای خودتان و برای رابطه‌تان می‌خواهید آگاه باشید.
-نیازهایتان را به همدیگر بگویید.
-بفهمید که طرفتان قادر به برآوردن همه نیازهای شما نیست. بعضی از این نیازها باید در خارج از رابطه برآورده شوند.
-برای حرف زدن و بحث کردن درمورد چیزهایی که از هم می‌خواهید علاقه نشان دهید.
-نخواهید که طرفتان برای برآوردن همه نیازهای شما تغییر کند. برای قبول کردن تفاوت‌های بین زوج ایدآل هرکدامتان  و فرد واقعی که با او ارتباط دارید تلاش کنید.
-سعی کنی به مسائل از دید همدیگر نگاه کنید. این به آن معنی نیست که همیشه باید با هم موافق باشید، بلکه هر دوی شما باید تفاوت‌ها، دیدگاه‌ها و نیازهای متفاوت هم را درک کنید.
-وقتی در انتظارات، نیازها یا نظراتتان، اختلاف مهم و اساسی وجود دارد، سعی کنید با صداقت و جدیت برای آن تلاش کنید. بهتر است زودتر از متخصص کمک بگیرید تا اینکه آنقدر صبر کنید که وضعیت بحرانی شود.
-سعی کنید با طرفتان به طریقی برخورد کنید که نشان دهد دوستش دارید و به او اعتماد دارید.

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here