
راههای مقابله با خونریزی در کودکان
از اغلب زخم ها و خراش ها چند دقیقه ای خون می اید. این مساله بسیار مفید است. با خونریزی در کودکان بعضی از میکروب ها شسته می شوند . فقط خونریزی دائمی و زیاد است که نیاز به درمان دارد. با ما تا پایان همراه باشید.
مهم ترین شیوه برای جلوگیری از خونریزی در اغلب بریدگی ها این است که روی محل زخم فشار وارد کنید. کودک را بخوابانید و یکی دو بالش را زیر عضوی که خون می آید قرار دهید. اگر باز هم از زخم خون می اید ، باند استریلی را روی زخم قرار دهید و ان قدر فشار بدهید تا خونریزی بند بیاید, سپس زخم را تمیز کنید و روی آن را باند ببندید. در مورد خونریزی در کودکان به صورت ادامه دار ، تعداد زیادی باند یا تکه هایی از پارچه تمیز را روی زخم بگذارید و روی آن را با چسب زخم یا باند های لوله ای ببندید تا به این ترتیب فشار بیشتری روی زخم وارد شود و خون بند بیاید.
مقابله با خونریزی در کودکان
خونریزی در کودکان به صورت شدید اگر زخم به شکل هشدار دهنده ای خونریزی می کند ، باید بلافاصله جلوی خونریزی را بگیرید. روی زخم مستقیما فشار بیاورید و عضو را تا جایی که می شود بالا نگه دارید. با تمیز ترین پارچه ای که دم دست دارید ، باند درست کنید و روی زخم فشار بیاورید و تا وقتی که کودک را به پزشک می رسانید دستتان را برندارید.
هرگز باند یا پارچه اصلی را حرکت ندهید. چون از خون خیس شده و به محض این که بردارید خونریزی در کودکان شروع می شود. باند یا پارچه های جدید را روی آن بگذارید. پارچه ها یا باندهای روی زخم باید آن قدر ضخیم باشند که روی زخم فشار بیاورند. اگر فشار باند جلوی خونریزی در کودکان را گرفت ، دستتان را روی باند بگذارید و فشار بیاورید. اگر پارچه یا باند در اختیارتان نبود ، با دست مستقیم روی لبه های زخم فشار بیاورید.
از بسیاری از کم خونی های ناشی از خونریزی با همین حرکت ساده و فشار آوردن روی زخم می توان جلوگیری کرد. اگر زخم وضعی دارد که خون بند نمی اید ، روی زخم فشار بیاورید و از کسی بخواهید ماشینی تهیه کند و کودک را زودتر به مراکز درمانی یا پزشک برسانید. در تمام طول این مدت بیمار باید دراز بکشد ، او را گرم نگه دارید و عضوی را که خونریزی می کند از سطح بدنش بالاتر نگه دارید.
خون دماغ در کودکان
برای متوقف کردن خون دماغ راه های ساده زیادی وجود دارند . همین که کودک چند دقیقه ای آرام بنشیند معمولا کافی است . برای این که کودک خون قورت ندهد او را بنشانید و بگوئید سرش را به طرف جلو خم کند یا اگر دراز کشیده ، سرش را به یک سمت بگرداند. طوری که دماغش رو به پایین باشد . نگذارید فین کند یا دماغش را فشار بدهد.
خون دماغ ( خونریزی در کودکان ) معمولا در اثر ضربه به بینی ، ور رفتن کودک به بینی ، حساسیت ، سرماخوردگی یا برخی از عفونت ها پیش می اید. به گزارش اسان طب اگر کودک دائما بدون هیچ علت ظاهری خون دماغ می شود ، باید پزشک حتما او را معاینه کند و مطمئن شود که مشکل خاصی ندارد . خون دماغ در نوزادان دیده نمی شود . اگر پیش آمد فورا با پزشک مشورت کنید.
خونریزی در کودکان اگر از نظر شما کم باشد میشود در خانه جلویش را گرفت . اما اگر مقدار ان مشکوک است به اورژانس مراجعه کنید. چون از دست دادن خون زیاد برای کودک خطرناک است.
اگر دست و پای کودک زخم شده باید ان را شسته و سپس با بتادین صد عفونی و بانداژ کنید.
اگر خون دماغ کرده برای مدت بگویید با دستمال بینی اش را گرفته و به سقف نگاه کند.
سرماخوردگی های مکرر و گرفتن مداوم بینی، مصرف دارو های ضدحساسیت و آنتی هیستامین و قرص سرماخوردگی، همچنین خشکی و گرمی هوا می تواند باعث خشک شدن مخاط بینی شده و خون دماغ را به دنبال داشته باشد..خونریزی از بینی که به خون دماغ نیز معروف است، مشکلی شایع در بیش از ۵۰ درصد مردم است.
نکاتی در مورد خون دماغ شدن کودکان
